Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
ezoterikus

Koronavírus

Judit · 4 hete
Asztrológiával kb 35 éve foglalkozom... A globális témákra ad választ, és azokra az emberi sorsokra, akik nem ismerik, vagy nem tudják alkalmazni az Univerzum törvényét.
A facebook oldalamon írtam már bejegyzést arról, hogy az elkövetkezendő időszakban sok betegség, baleset hírét hallhatjuk..
A 3-as együttállás, ami azt jelenti, hogy a Bak jegyében (kardinális jegy), bekövetkezik a 3-as együttállás, ez december 2-án kezdődött, a Plútó, Jupiter, Szaturnusz részvételével.
A világ, soha többé nem lesz olyan mint régen.
A történelem során amikor 2 lassú mozgású bolygó kardinális jegyben együtt állt, olyan változások történtek, pl háborúk, járványok, stb, ami miatt a világ teljesen megváltozott.
Most a 3-as együttállás az egyéb körülményeket is figyelembe véve, amire most nem térek ki, arra felé halad, hogy sokan vagyunk, sokat szemetelünk, sok kemikáliát használunk, és fogyasztunk... A Föld ezért meg fogja tisztítani önmagát..
Ha figyeled a híreket, biztos hallod, hogy sok baleset, veszteség , de a környezetünkben élők között is.
A most felröppent koronavírus híre, a madárinfluenza, sertéspestis, mind a Föld válaszreakciója.. És ne gondold, hogy hozzánk nem ér majd el..
Ezért, azt tanácsolom, szeresd, tiszteld, fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, és a környezetedet is. Tartsd tiszteletben a Földet, ahol élsz... 
Tehát, add meg a testednek azokat a táplálékokat, melyre szüksége van..
A Földet meg kíméld meg a sok fölösleges szeméttől, és a tiszta víz pocsékolásától..
Ez az új korszak üzenete, melyben élünk..
Tudod... megéltünk egy korszakváltást is, a Halakból, már a Vízöntő korszakba léptünk..
Ha van kérdésed, vagy szívesen beszélnél valamiről ezzel kapcsolatban, a bejegyzés alatt tedd meg:)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Judit
Gombik-Maros Judit vagyok. Az ezoterikus nézőpontom: ,, azzá leszel, amire a legtöbbet gondolsz". :) Asztrológiai ismeretem (mesterdiplomám van) a globális történésekre ad választ. Az egyéni sorsok könnyen változtathatók, ha megérted a fent idézett mondatot. :)