Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
ezoterikus

Kommunikáció

Judit · 4 hete
A Vonzás Törvénye kimondja, azzá válsz, amire a legtöbb figyelmedet fordítod.
Nézd meg, kikkel vagy kapcsolatban, úgy mint barátok, ismerősök, tágabb kötődéseid.
Mert az tudd, hogy ezeknek az emberi kapcsolataidnak az átlaga vagy,,
A családot nem soroljuk ide, mert az szent és sérthetetlen, ebben az estben arra kell törekedned, hogy a velük való kapcsolódásod hálóját milyen energiával töltöd fel...
Pl.. valaki a családból, de lehet bárhonnan is, negatív kommunikációt folytat feléd... Te pedig, magadra veszed, rezgésed is ennek megfelelően lesz hangolva... Így, ezzel az érzéssel kérsz, és persze megadatik, az Univerzumtól..
Ha, valaki kritizál, vagy negatív dolgokkal illet, traktál, az semmi más, mint a saját életéből vett tapasztalat, hogy így kell, ezzel célba ér.. Ennek nincs több üzenete...
Ha, magadra veszed, forgatod is magadban, gondolkodsz rajta, célba ér, és nem tudod az életed úgy élni, ahogy szeretnéd..
Engem, ha hasonló ér, hálát adok, hogy nem érhet el hozzám, szeretettel töltöm fel a hálót, mely ilyenkor összeköt minket. Nem dédelgetem, nem forgatom magamban...
Nem vagdalózom, nem akarom megtorolni, mert Én tudom, hogy nincs mit. Pontot teszek a beszélgetés végére, és harag, düh nélkül otthagyok bárkit ilyen esetben.
Elhiheted, hogy nem én leszek ideges :) 
Minden Nap hálát adok, a szerencsémért, hogy itt és most élhetek, és a családomért, hogy velük tölthetem ezt a Földi nyaralásomat:)

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Judit
Gombik-Maros Judit vagyok. Az ezoterikus nézőpontom: ,, azzá leszel, amire a legtöbbet gondolsz". :) Asztrológiai ismeretem (mesterdiplomám van) a globális történésekre ad választ. Az egyéni sorsok könnyen változtathatók, ha megérted a fent idézett mondatot. :)